Návody

D Ů L E Ž I T É - Č T Ě T E !

Prohlašuji, že veškeré návody a předlohy publikované na tomto blogu jsem vymyslela a vytvořila sama. Tímto dávám svolení k jejich dalšímu šíření na internetu při dodržení obou následujících podmínek současně:
1. Návod, či předlohu může na svůj web zkopírovat každý, kdo podle něj vytvoří vlastní výrobek a jeho obrázek publikuje spolu s návodem/předlohou.
2. Každý zkopírovaný návod či předloha bude opatřena viditelným popiskem s uvedením zdroje a funkčním proklikem na tento blog.

Výše uvedené se nevztahuje na rubriku Vzory, neboť na tyto vzory se vzhledem k jejich stáří a anonymitě nevztahují žádná autorská práva.

Návody a předlohy na ostatní výrobky zájemcům zašlu e-mailem. Žádosti si pište do komentářů ke konkrétním příspěvkům. Děkuji.

středa 20. září 2017

Ptáček

Během letních měsíců nemám příliš čas věnovat se ručním pracím. Jsou tu důležitější věci, jako třebas zahrádka a zpracovávání jejích plodů... Kdybych nechodila alespoň 1x měsíčně na paličkování do Vyškova, tak bych neudělala už vůbec nic. Naposledy v červnu jsme paličkovali ptáčka na kterém jsme si zopakovali retičelu, dírky a přidávání a ubírání párů. Bohužel jsem ho na kursu nestihla dokončit a tak mi strašil na herdulce až do září, kdy jsem ji potřebovala na další paličkování a musela tedy těch pár řad konečně dodělat. A teď jenom vymyslet k čemu ho použít.

5 komentářů:

  1. Je krásný! Možná by vypadal hezky za sklem v rámečku?

    OdpovědětVymazat
  2. Mignon comme tout.....je l'imagine en suspension dans une chambre d'enfant...dans un hall d'entrée, à une fenêtre en hiver....sur un abat jour...etc etc.....mais comment se procurer le carton .?
    Cordialement J.

    OdpovědětVymazat
  3. Nádhera! Inspirují se často tady https://www.fler.cz ale toto nemá chybu

    OdpovědětVymazat
  4. Nádhera! Inspiruji se často tady Fler.cz ale toto nemá chybu

    OdpovědětVymazat