Návody

D Ů L E Ž I T É - Č T Ě T E !

Prohlašuji, že veškeré návody a předlohy publikované na tomto blogu jsem vymyslela a vytvořila sama. Tímto dávám svolení k jejich dalšímu šíření na internetu při dodržení obou následujících podmínek současně:
1. Návod, či předlohu může na svůj web zkopírovat každý, kdo podle něj vytvoří vlastní výrobek a jeho obrázek publikuje spolu s návodem/předlohou.
2. Každý zkopírovaný návod či předloha bude opatřena viditelným popiskem s uvedením zdroje a funkčním proklikem na tento blog.

Výše uvedené se nevztahuje na rubriku Vzory, neboť na tyto vzory se vzhledem k jejich stáří a anonymitě nevztahují žádná autorská práva.

Návody a předlohy na ostatní výrobky zájemcům zašlu e-mailem. Žádosti si pište do komentářů ke konkrétním příspěvkům. Děkuji.

pondělí 17. února 2014

Minidečky na objednávku

Obchůdek na Fléru prosperuje víc, než jsem při jeho zakládání očekávala. Před pár dny jsem dostala e-mailem žádost o zhotovení 3 minideček ve světlounce zelené barvě. Co by člověk neudělal pro pár korunek! A tak jsem odložila všechny rozdělané práce a pustila se do toho.


Jenže původní minidečky jsem dělala hlavně podle vlastní fantazie, což znamená, že k nim nemám popisy vzorů. Při pokusu napodobit zákaznicí zvolený vzor jsem zřejmě někde neodhadla počet řetízkových ok nebo počet nahození dlouhého sloupku a na výsledku je to znát. Dečky nakonec vyšly o 2 cm menší než ta původní, mají průměr jen 14 cm. Naštěstí to zákaznici nevadí.


Zdroj: http://kerria.pise.cz/54-na-objednavku.html
Tentokrát, hlavně protože jsem dělala 3 stejné, jsem si postup poznačila, takže v případě zájmu mohu zhotovit další úplně stejné.

Zdroj: http://kerria.pise.cz/54-na-objednavku.html

Zdroj: http://kerria.pise.cz/54-na-objednavku.html

2 komentáře: