Návody

D Ů L E Ž I T É - Č T Ě T E !

Prohlašuji, že veškeré návody a předlohy publikované na tomto blogu jsem vymyslela a vytvořila sama. Tímto dávám svolení k jejich dalšímu šíření na internetu při dodržení obou následujících podmínek současně:
1. Návod, či předlohu může na svůj web zkopírovat každý, kdo podle něj vytvoří vlastní výrobek a jeho obrázek publikuje spolu s návodem/předlohou.
2. Každý zkopírovaný návod či předloha bude opatřena viditelným popiskem s uvedením zdroje a funkčním proklikem na tento blog.

Výše uvedené se nevztahuje na rubriku Vzory, neboť na tyto vzory se vzhledem k jejich stáří a anonymitě nevztahují žádná autorská práva.

Návody a předlohy na ostatní výrobky zájemcům zašlu e-mailem. Žádosti si pište do komentářů ke konkrétním příspěvkům. Děkuji.

pondělí 6. ledna 2014

A je to!

Chcete vědět co?
Přece ten oblíbený večerníčkový seriál o dvou popletených kutilech. Pat a Mat patří k oblíbeným postavičkám našeho Adámka a tak Ježíšek celý prosinec posedával s háčkem a barevnými klubíčky, aby se pod stromečkem rozzářila dvě očka.


Adámek si přál od Ježíška ledacos: Bagr, lego i knížku. Ale stejně největší radost měl ze dvou panáčků, kteří po navlečení na ruku "obživli". Ano, uháčkovala jsem jeho oblíbené postavičky jako maňásky. Zatímco vysněný bagr i lego leží zapomenuté kdesi ve skříňkách, maňásci chodí všude s Adámkem a večer uléhají do postýlky.
Zdroj: http://kerria.pise.cz/250-a-je-to.html


Zdroj: http://kerria.pise.cz/250-a-je-to.html

Žádné komentáře:

Okomentovat